6.6.2019 – ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΚΑΤΑΤΜΗΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ


‼️Σημαντικές διευκρινίσεις για την επικείμενη κατάτμηση του τμήματος από το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.

📍Οι φοιτητές της εισαγωγικής κατεύθυνσης της πολιτικής επιστήμης, εντάσσονται στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και δεν υποβάλλουν αίτηση- δήλωση προτίμησης.
📍Οι φοιτητές της εισαγωγικής κατεύθυνσης Κοινωνικής Διοίκησης καλούνται να υποβάλλουν αίτηση-δήλωση προτίμησης για την ένταξη τους στο τμήμα που επιθυμούν (τμήμα κοινωνικής εργασίας ή τμήμα κοινωνικής πολιτικής) συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη κατά το διάστημα 23/7/19 έως 31/7/19.
❗️🆘Αίτηση-δήλωση προτίμησης καλούνται να υποβάλλουν ΟΛΟΙ οι φοιτητές της κοινωνικής διοίκησης ανεξαρτήτως έτους και κατεύθυνσης προχωρημένων εξαμήνων.
📍Όσον αφορά τη στέγαση των τμημάτων, θα εξακολουθήσουν να είναι στα προκάτ της παλιάς νομικής (υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο για το τμήμα Πολιτικής Επιστήμης να μετακινηθεί προς άλλες κτηριακές δομές).
📍Στην εξεταστική του Σεπτεμβρίου όλοι οι φοιτητές του υπάρχοντος τμήματος θα εξεταστούν ΚΑΝΟΝΙΚΑ σε όσα μαθήματα είχαν δηλώσει κατά τις περιόδους δηλώσεων μαθημάτων χειμερινού και εαρινού εξαμήνου και  δεν εξετάστηκαν επιτυχώς.
📍Τα νέα προγράμματα σπουδών του εκάστοτε τμήματος δεν έχουν διαμορφωθεί ακόμα, (καταληκτική ημερομηνία είναι στις 3/7/19) όπου θα κοινοποιηθούν στα νέα site των τμημάτων και θα τεθούν σε εφαρμογή απο 1/9/19.
📍Θα δημιουργηθούν 3 νέες γραμματείες (1 για το κάθε τμήμα) καθώς και 3 διαφορετικές μηχανοργανώσεις.
📍Έχουμε ζητήσει και επίσημα απο το τμήμα σαφή ενημέρωση για τις επαγγελματικές και ακαδημαϊκές προοπτικές που υπάρχουν για τους απόφοιτους του τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής.
📍Υπάρχει ασάφεια ως προς το σύστημα ένταξης των φοιτητών της κοινωνικής εργασίας στη πρακτική άσκηση και ποια θα είναι τα απαιτούμενα κριτήρια.
📍Αναμένεται για τους φοιτητές που θα «μεταναστεύσουν» απο τη κατευθύνση προχωρημένου εξαμήνου κοινωνικής πολιτικής στο τμήμα κοινωνικής εργασίας καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των σπουδών τους, τουλαχιστον σε ορίζοντα τριετίας
📍Τα κριτήρια καταργούνται ΜΟΝΟ για την ένταξη στο τμήμα κοινωνικής εργασίας και ΟΧΙ για τη πρακτική άσκηση.

Για οποιαδήποτε απορία επικοίνωνησε με τους εκπροσώπους σου:
Mail: sf@socadm.duth.gr
Facebook: www.facebook.com/sfkdpe
Instagram: sf_kdpe